Dynasty Vision Issue

Post Reply
User avatar
Beanballs
Posts: 343
Joined: Sat Sep 30, 2017 8:39 am

Dynasty Vision Issue

Post by Beanballs » Fri Oct 13, 2017 10:05 am

Chris, for some reason I cannot log back into the freshdesk to reply, but yes the apache tomcat errors are fixed here, the issue we continue to have is with dynastyvision, here is what our games look like:

http://beta.simdynasty.com/boxscore.jsp ... &cityid=11

The teams are Visitor/Home, and there is no option for boxscore, not sure if this is a big issue but it has been like this for a while.

User avatar
Admin
Site Admin
Posts: 1159
Joined: Sun Sep 24, 2017 11:05 pm

Re: Dynasty Vision Issue

Post by Admin » Tue Oct 17, 2017 12:05 am

Looks like part of the datafile is missing or corrupt. Checking it out.

Chris
To help us serve you better, please use the support system for all questions or problems. PMs should NEVER be used. The Support system is always read before PMs.

User avatar
Admin
Site Admin
Posts: 1159
Joined: Sun Sep 24, 2017 11:05 pm

Re: Dynasty Vision Issue

Post by Admin » Tue Oct 17, 2017 12:21 am

I think this may be fixed.

Chris
To help us serve you better, please use the support system for all questions or problems. PMs should NEVER be used. The Support system is always read before PMs.

User avatar
Beanballs
Posts: 343
Joined: Sat Sep 30, 2017 8:39 am

Re: Dynasty Vision Issue

Post by Beanballs » Tue Oct 17, 2017 8:44 am

Looks good Chris except the improvement report is not listed at the bottom of the boxscore, thanks for helping us 2TL'ers out!

User avatar
Admin
Site Admin
Posts: 1159
Joined: Sun Sep 24, 2017 11:05 pm

Re: Dynasty Vision Issue

Post by Admin » Wed Oct 18, 2017 4:49 am

I'll check it out.

Chris
To help us serve you better, please use the support system for all questions or problems. PMs should NEVER be used. The Support system is always read before PMs.

Post Reply

Return to “Baseball Beta Testing/Development”